Ik werk ook graag in groepen op de basisschool. Soms is het wel lekker voor de juf om een onderwerp uit handen te geven en even achterin de klas te kunnen zitten! Ik heb ervaring om de workshops op een ontspannen, interactieve manier vorm te geven.

Je kan mij inhuren voor diverse groepslessen of workshops, afgestemd op de leeftijd van de kinderen. 

 

workshop social media (groep 7 en 8 en ook voor brugklassers!)

In deze workshop ga ik in op de voordelen en nadelen van social media, laat ik filmpjes zien ter bewustwording, hebben we een interactieve test "hoe verslaafd ben ik?"en stellen we regels op voor de klassen-appgroep (en al die andere app-groepjes). Klassikaal en interactief, sommige opdrachten in kleine groepjes. Duurt 2 uur. 

 

workshop ontspannen in de klas (vanaf groep 3)

In deze workshop laat ik kinderen ontspanning ervaren en geef ik tips voor hoe zij in de klas minder last kunnen hebben van prikkels, even terug kunnen in hun eigen wereldje of even kunnen ontspannen in alle hectiek (bijvoorbeeld vlak voor een toets). Klassikaal. Duurt 1-1,5 uur.

 

workshop talenten ontdekken (vanaf groep 5)

Zet kinderen in hun kracht door hen bewuster te maken van hun (en elkaars!) talenten. Individuele methode, die ik ook klassikaal kan toepassen. Aan de hand van een interview-techniek, laat ik de kinderen zelf hun talenten ontdekken. We werken deels klassikaal, deels in groepjes van 4 of 5 kinderen. Ze krijgen hun zelfgetekende/zelfgeknutselde talenten-kaart mee naar huis. Duurt 2 uur.

 

Workshop "weerbaarheid voor pubers" (voor groep 8 of de brugklas).

Geeft (jonge) pubers inzicht in verschillend gedrag en gevolgen van gedrag. Klassikaal en in kleinere groepjes. Werkt met het spel "het grote weerbaarheidsspel voor pubers" ontwikkeld door Centrum Tea Adema. Duurt 2 uur.

 

Bel mij voor meer informatie. Ik kom graag langs om uit te leggen wat ik doe. Kosten in overleg.