Ik ben Manon. 45 jaar, al 15 jaar getrouwd en ik heb 3 bloedjes van kinderen van 9, 11 en 14. Ik heb een technische opleiding gedaan (Eerst HTS en daarna de Technische Universiteit in Eindhoven) en ik ben dus van huis uit ingenieur. Ik heb ruim 15 jaar bij ingenieurs en adviesbureau's gewerkt. 
 
Wij zijn 15 jaar geleden in Amersfoort-Zuid komen wonen. 4 jaar geleden zijn wij voor het werk van mijn man naar Brunei Darussalam verhuist (op Borneo), waar wij 3 jaar met het gezin hebben gewoond. Kijk maar eens naar deze prachtige foto van mijn gezin hierboven, gemaakt op "ons" strand in Borneo.
 
Sinds april 2017 werk ik als zelfstandig kindercoach en als coach voor Indebuurt 033. Ik begeef me als kindercoach in het vakgebied tussen opvoeddeskundige/speltherapeute/kinder-jeugdpsycholoog. Ik bied laagdrempelige, luchtige ondersteuning aan ouders en kinderen, via het kind. Ik zie het werk van kindercoaching voor een deel overlappend met psychologen, met dat verschil dat het wat "laagdrempeliger" is. Ik werk met "gezonde" kinderen, die (tijdelijk) moeite hebben met dingen die om hen heen gebeuren. Als de problematiek complexer is of er is sprake van een psychische stoornis zal ik doorverwijzen naar een psycholoog.
 
Coach is geen beschermde titel, idereen mag zich coach noemen. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Adiona. https://www.adiona.nl.  Ik geloof zelf dat mijn energieke en empatische persoonlijkheid, bak levenservaring en ervaring in het moederschap het verschil kunnen maken voor gezinnen waar het (tijdelijk) niet zo lekker loopt.